Covid 19 και εμβόλιο: Πότε θα μάθουμε την αλήθεια;

Τα πράγματα ολοένα και περισσότερο βαδίζουν προς τη σωστή (; – το ερωτηματικό σημαίνει ότι ο διχασμός κρατεί ακόμη – ) πλευρά.

Η μία άποψη είναι αυτών που επέβαλαν τον μαζικό εμβολιασμό. Χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία, χωρίς δεδομένα ασφαλείας κλπ.κλπ. Έπρεπε να αναχαιτισθεί η πανδημία, λένε.  Βέβαια η επιδημία αναχαιτίστηκε νομοτελειακά μόνη της, με λίγη δική μας βοήθεια (περιορισμοί, μέτρα προφύλαξης). Αφού κατέληξαν από τον ιό περίπου 7 εκατομμύρια άτομα. Και εδώ με τη δική μας πάλι βοήθεια (πρωτόκολλα άγνωστης αποτελεσματικότητας, έλλειψη ειδικών φαρμάκων ή μονοκλωνικών  αντισωμάτων κλπ). Οι εμβολιολογούντες (μιλάμε ΜΟΝΟΝ για το εμβόλιο του κορωνοϊού) υποστηρίζουν όμως ότι με το εμβόλιο σώθηκαν περί τα 20.000.000 άτομα. Από υποθέσεις και μαθηματικά μοντέλα είμαστε καλά.

Αν πάμε τώρα στην άλλη πλευρά, θα δούμε ότι συνεχώς συσσωρεύονται όλο και χειρότερα δεδομένα για το σωτήριο εμβόλιο. Ανεπιθύμητες ενέργειες σε μεγάλη έκταση, συνεχείς νοσήσεις εμβολιασθέντων, αύξηση κακοηθειών και αυτοανόσων, αιφνίδιοι θάνατοι σε ανεξέλεγκτο βαθμό. Ο πλανήτης έχει μουδιάσει, οι άνθρωποι έχουν “κουμπωθεί”, ο ιός μεταλλάσσεται αλλά ελάχιστοι εμβολιάζονται (το εμβόλιο έχει πολύ μικρής διάρκειας προστασία), οι καταγγελίες και οι μηνύσεις πληθαίνουν, οι αποζημιώσεις σε παθόντες από το εμβόλιο αυξάνουν. Και εδώ έρχονται οι φωνές των πραγματικών ειδικών (όχι των δικών μας “ειδικών”). Πολλοί είναι αυτοί που φωνάζουν για τα τρωτά του εμβολίου. Και δικαίως. Τελευταία μάλιστα, μιλάνε για θανάτους από τα εμβόλια που είναι τριπλάσιοι από τους θανάτους από COVID – 19  (Ειδήσεις από Ιατρικές Εταιρείες Καναδά, γνωστότατος ειδικός Peter McCullough).

Οι γιατροί φυσικά αντιδρούν ακόμη. Ένα σχετικό εύρημα είναι ότι σιγά-σιγά κάποιοι γιατροί αρχίζουν και δέχονται ορισμένα πράγματα. Αρχίζουν και δέχονται ότι κάτι δεν πάει καλά. Δύσκολη όμως η πλήρης παραδοχή.

Σε τελική ανάλυση οι αποδειχθείσες ανεπιθύμητες ενέργειες και οι αποδειχθέντες θάνατοι καταρρίπτουν την έννοια της ασφάλειας του εμβολίου. Ειδικά για τους θανάτους, από τη μία πλευρά έχουμε δεδομένους και αποδεδειγμένους θανάτους, από την άλλη πλευρά έχουμε θεωρητικούς (υποθετικούς) και ουχί αποδεδειγμένους αριθμούς διασωθέντων. Βάλτε λοιπόν στη μία πλάστιγγα τους υποθετικούς διασωθέντες και στην άλλη τους βεβαιωμένα αποθανόντες. Μετά αποφασίστε.

Τελικά ποιοί ήσαν υπεύθυνοι για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε αυτή την πανδημία;

Ι. Καβαλιώτης – Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης.

(https://loimoxi.blogspot.com/2024/01/covid-19_3.html)

Scroll to Top